Uzsák Sándor festőművész

szeptember17th

No Comments

2010 szeptember 5-én hatalmas érdeklődés mellett lezajlott Sándor kiállításának megnyitója, amely mind a megjelent vendégek, mind a művész számára igazi közösségi élményt jelentett.

A megnyitó színes kulturális rövid programja kiváló keretet biztosított a képek befogadásához, Baráth Hajnal kárpit művész csodálatos megnyitó beszéde pedig tömör és egyedi látásmódjával kínált fel fogódzó szösszeneteket Sándor műveihez, a nézőket továbbgondolásra késztetve. A megnyitó hangulatát még bensőségesebbé tették a kötetlen beszélgetések a művésszel, a baráti csevej a művekről, vagy az elgondolkodva a képeket csendben szemlélő nézők látványa. Ez a hangulat, az arcokról sugárzó gesztusok, elismerések, mosolyok és kritikák tették Sándor számára emlékezetessé ezt a napot, amelyből merítve és építkezve indulhat tovább újabb alkotókalandok felé, művészetének kedvelői legnagyobb örömére.

A képek megtekinthetőek és megvásárolhatóak az Unio Galériában (1077 Budapest, Dob u. 73.) szeptember 30-ig. A kiállítás megnyitó képeiért kattintson ide és ide. Bármely kérdés esetén forduljon a szervezőkhöz a publicrelations@uzsaksandor.hu címen.

Szervezők